HONDENSUPCLUB
Wat is de HondenSupClub

Dit seizoen nieuw bij ikSUP is de HondenSupClub! Deze hebben we ontwikkeld speciaal voor onze bestaande klanten van de HondenSup. Heb je al eens een HondenSupLes bij ikSUP gevolgd en vind je het zó leuk dat je graag regelmatiger wilt komen suppen met je hond? Dan kun je lid worden van onze HondenSupClub en deelnemen aan diverse leuke workshops en genieten van leuke voordeeltjes en kortingen op aan te schaffen spullen.


Lidmaatschap HondenSupClub

Als je lid wordt van de HondenSupClub, maak je gebruik van de volgende voordelen:

- je ontvangt het HSC T-shirt met het HSC-logo op de rug

- je wordt op de hoogte gehouden van de gevorderden workshops en events

- je ontvangt korting op aan te schaffen boards (tot €100,- op een nieuw board  en tot €50,- op een occasion board  (niet icm andere aanbiedingen)

- korting op bepaalde accessoires

- je lidmaatschapskaart is meteen ook een knipkaart: bij deelname aan 3 events binnen 1 seizoen, is deelname aan het volgende event gratis!

De prijs van het lidmaatschap is slechts €25,- !!!

LET OP: omdat de HSC bedoeld is voor de iets meer ervaren hondencombi’s, is de voorwaarde om lid te kunnen worden van onze HSC, dat je wel eerst een les of workshop met je hond hebt gevolgd bij ikSUP!


Wil je lid worden van onze HondenSupClub? Stuur dan even een mailtje naar info@iksup.nl met alle gegevens van jou en je hond. Dan krijg je een lidmaatschapspasje thuis gezonden!


Events HondenSupClub

Op dit moment zijn Margriet en Ingrid druk aan de slag met de planning voor seizoen 2019 en het uitwerken van super leuke events voor de wat meer gevorderde Hondensuppers. Onderstaand alvast een paar events/ideeën voor seizoen 2019, maar er volgen er nog veel meer, want ook tijdens het seizoen voegen we vaak last minute iets leuks toe!

IMG 5483


 

* FULL MOON-TOCHT - Goede Vrijdag 19-04-19

Onder voorbehoud van het weer, organiseren we op Goede Vrijdag een Full Moon-Tocht. We vertrekken om 20:15 uur met het laatste daglicht en wellicht een mooie Sunset en als het helder weer is hopen we te kunnen gaan genieten van een prachtige avond-tocht bij volle maan! Uiteraard zorgen we ervoor dat de boards weer mooi verlicht zullen zijn! Deze tocht is een gemengde tocht, voor zowel 'gewone' als hondensuppers, maar wel bedoeld voor de gevorderde combi's - niet voor beginners. 

voor meer info over de Full Moon-Tour: zie Agenda -19-04-19* HONDENSUP PAASEIEREN ZOEKTOCHT - TWEEDE PAASDAG 22 april 2019

Na een Kinder-Paaseieren zoektocht ‘s ochtends, is in de middag de beurt aan onze sup-honden om Paaseieren te komen zoeken. Nadat we een ronde door het natuurgebied hebben gepeddeld, leggen we aan bij ons eiland, waar speciale eieren voor de hond (plastic ei met hondensnoepje erin) zijn verstopt op ons eiland. De honden mogen deze Paaseieren met hun speurneuzen gaan zoeken, en voor de baasjes zal er een gezellig drankje met Paasbrood zijn. 

voor meer info over de Paaseieren-tour: zie Agenda - 22-04-19* ANIMAL EVENT - 3, 4 & 5 mei 2019

Uiteraard zijn, naast de nieuwkomers die voor een testrun ikSUP komen bezoeken op Animal Event, onze reeds ervaren hondensuppers ook van harte welkom op Animal Event!!! Onder het mom van een goed voorbeeld doet volgen, vinden wij het super leuk als je komt sup-showen met je hond!

voor meer info over Animal Event: zie Agenda- 3, 4 en mei

4f5403ec-1afd-4b48-97ee-fbb38e059d32* TRUCJES-TOUR - 19/05/19

Dit wordt een van de leukste workshops van dit seizoen o.l.v. onze eigen Margriet Koeman. Zij is een specialiste in het aanleren van handige en grappige trucjes voor je hond. Met zoveel ervaring uit de Theaterworkshops en casting van honden voor de film- en televisiewereld, weet Margriet precies welke trucjes leuk zijn om aan te leren op de sup! Voor deze workshop is wel enige supervaring van zowel het baasje als van de hond vereist. Het is dan ook een event voor onze HondenSupClub-leden!

voor meer info over de Trucjes-Tour: zie Agenda- 19 mei 2019

Malamute 6* SUP-KID-DOG-EVENT - 02/06/19

En dan nu een heel bijzonder event: een speciale workshop voor kinderen met de hond op de sup! Heeft je kind een bijzondere band met jullie hond en is de hond al wel een beetje ervaren op de sup? Dan is dit wel een erg leuke workshop! We gaan met een klein groepje kinderen het water op en laten ze genieten van het samenwerken met hun hondenvriendje! Wel of niet ouders mee… daar zijn we nog niet helemaal over uit. De praktijk leert dat de hond dan wel vaak terug wil naar het baasje, waardoor het effect verloren gaat. Dus hangt de hond erg aan 1 baas, dan is het wellicht beter je kind met hond aan ons toe te vertrouwen. Uiteraard alles in overleg met Margriet en Ingrid.

LET OP: we houden deze workshop klein, dus zal erg snel vol zijn!

voor meer info over de SUP-KID-DOG: zie Agenda - 2 juni 2019

103ab989-679a-4c48-ab67-604d3bae4ab2* HONDENSUP-EVENT - 10/06/19 (2e PINKSTERDAG) 

 TECHNISCH PEDDELEN

Op Tweede Pinksterdag organiseert ikSUP een HondenSUP-dag! Op deze dag zullen er diverse instap workshops zijn, je kunt een tattoo van je hond of pootafdrukje laten zetten, of interesse in een mooi hondentuig? Deze kun je vandaag op maat laten aanpassen door Iva van 4Dox.  Zij zal ook aanwezig zijn deze dag voor het privé aanmeten! Verder geven we meer info over onze HondenSupClub en er zullen leuke aanbiedingen zijn van gebruikte en nieuwe sup-spullen! Uiteraard gaan we ook het water op: in de ochtend zal er een Beginners-workshop zijn en in de middag is het de beurt aan de meer ervaren Hondensuppers van de HondenSupClub. En voor hen wordt dit een heel speciale workshop… Margriet gaat met jullie werken aan de sup-techniek! Natuurlijk gaat je hond gezellig mee op het board, maar deze keer ligt de nadruk wat meer op hoe je het beste kunt peddelen, je houding en je snelheid. Dit is super leuk om te doen en handig voor de rest van het seizoen zodat je gemakkelijker mee kunt komen op de wat langere tochten!

voor meer info over de workshop Technisch Peddelen: zie Agenda- 10 juni 2019

IMG 0799voor meer info over het aanmeten van een tuig: zie 4Dox.nl


* FULL MOON HONDENSUP - 15/06/19 ONDER VOORBERHOUD!!!

Onder voorbehoud van het weer, organiseren we op 15 juni een Full Moon-Tocht. We vertrekken om 21:00 uur met het laatste daglicht en wellicht een mooie Sunset en als het helder weer is hopen te kunnen gaan genieten van een prachtige avond-tocht bij volle maan! Uiteraard zorgen we ervoor dat de boards weer mooi verlicht zullen zijn!

Datum: 25/06/19 - LET OP: deze tocht gaat alleen door onder voorbehoud van helder en droog weer, ervaren honden mogen mee! Deze tour is niet geschikt voor beginners!


En dit is nog maar het begin van hopelijk nog veel meer leuke events voor onze trouwe hondensuppers van de HondenSupClub! We zijn nog in de weer met data voor:

- SUNSET-TOUR op de vrijdag- of zaterdagavond

- Diverse tours op lokatie: TWISKE-TOUR, TIENHOVEN-TOUR, KORTENHOEF-TOUR, NAARDEN-VESTING-TOUR

En uiteraard staan we altijd open voor leuke ideeen van onze HSC-leden!!!


IMG 0221


De ikSUP HondenSupClub heeft ook een eigen Facebook-pagina!Hondensupclub tocht kopie


supcenterlogo kopie 4


                                                                                               © ikSUP 2019