3-Ritten Kortingskaart

3-Ritten Kortingskaarten

We hebben regelmatig vraag naar Vervolg-lessen of mensen willen gewoon heel graag nog een keer terug komen. Dat vinden wij natuurlijk heel erg leuk en daarom hebben we op veler verzoek een 3-ritten kortingskaart gemaakt. 

Voor €170,- kun je 3 workshops uitkiezen uit onderstaande lijst:

* Privé-les

* Mini-Workshop

* Groeps Workshop

* Gevorderden-les

* Puppy-sup

* Sunset-Tour


Zo kun je dus bijvoorbeeld starten met een privé-les, dan kijk je eens hoe je hond het vindt in een kleiner groepsverband op een Mini Workshop om daarna er helemaal voor te gaan op een Sunset-Tour in groepsverband! Zo bouw je alles rustig op voor jezelf en je hond!

De kortingskaart is gebaseerd op 1 privé-les (t.w.v. €85,-), 1 mini of groepsworkshop (t.w.v. €60,-) en 1 Sunset-groepsworkshop (t.w.v. €50,-) - het totaal van deze 3 workshops is € 195,- en door de aanschaf van een 3-rittenkaart voor €170,- bespaar je maar liefst €25,-! 

Dus bestel je voordeelkaart snel via info@hondensup.nl!


Voorwaarden 3-Rittenkaart


  • Een 3-ritten kaart kan ook nog na een eerste les worden aangeschaft - de eerste les wordt dan afgeknipt en verrekend met de aanschaf van de 3-ritten-kaart


  • De 3-ritten kaarten zijn persoonsgebonden: kijkers mee op een sup, of iemand met hond die een van de lessen mee gaat, vallen buiten deze 3-ritten kaarten en voor hen kan gewoon los worden afgerekend. De kaarten zijn persoonsgebonden en kunnen niet worden gebruikt door anderen. Er kan dus niet één 3-rittenkaart worden aangeschaft voor een groep.


  • Op een kortingskaart staan max. 1 privé-les en max. 1 mini workshop 


  • Een 3-rittenkaart is geldig tijdens het lopende seizoen 2021 en is niet overdraagbaar naar een volgend jaar.


  • Prijs kortingskaart €170,- 


www.hondensup.nl

Copyright © ikSupHondenSUP 2021