tag>

Blog


Zonnige winterdag!

Wat een wind hebben we deze winter! Tot nu toe nog geen ijs of sneeuw, maar wel heeeeel veel wind. Daarom proberen we - zodra er een rustig momentje tussendoor is - meteen even het water op te gaan. Zo ook afgeopen vrijdagmorgen. En wat is het meteen weer genieten!!! 

Houd het weer dus scherp in de gaten, en zodra er weer zo’n lekker dagje komt, kun je altijd even bellen om samen het water op te gaan!


HondenSUP info-fotoboek

Omdat veel mensen geen idee hebben wat ze kunnen verwachten van een workshop Suppen met de Hond, hebben we een speciaal info-foto-boek gemaakt. Hierin kun je aan de hand van een foto-reportage precies zien wat we zoal doen op onze workshops!

Onderstaand een paar pagina’s van het nieuwe info-boek ikSUP HondenSUP!


TEST RED Paddle Hondenzwemvesten

Afgelopen weekend kwamen de nieuwe honden zwemveasten van RED Paddle binnen. Ze zien er schitterend uit, maar we willen zelf testen of ze ook zo goed zijn als dat ze er uit zien… Nu was het afgelopen weekend niet bepaald lekker sup-weer, maar gelukkig vonden we Juno toch bereid te water te gaan om het vest door en door te testen.

En het bleek fantastisch te voldoen! De rug van de hond blijft mooi horizontaal en zelfs een beetje boven water. Vanuit deze horizontale houding, kun je - zeker met de extra zij-handles op het vest - de hond heel gemakkelijk aan land of op je sup hijsen. 

Neem het vest bij twijfel qua maat, echter wel in een maatje kleiner - de vacht van je hond wordt veel platter als deze nat wordt! En een te groot zwemvest kan het zwemmen belemmeren.

Conclusie: een duur maar zeer functioneel zwemvest - is de prijs dus zeker waard!

Wij gaan ze zeker gebruiken op onze workshops Suppen met de Hond!!!

Verkrijgbaar via onze winkel: ikSUP SHOP of online te bestellen via onze webshop: ikSUP WEBSHOP
Vecht-Tocht

Vandaag hebben Juno en ik een prachtige tocht over rivier De Vecht gepeddeld. Het is een geweldig leuke tour, want De Vecht heeft natuurlijk een magische en historische uitstraling. In de Gouden eeuw trokken de rijke Amsterdamse mensen in de zomermaanden naar hun buitenhuizen aan De Vecht. Je peddelt langs diverse van deze prachtige buitens uit die tijd! Deze tour zullen we komend seizoen gaan aanbieden voor privé workshops. We doen dit bij voorkeur op de doordeweekse dagen, aangezien het tijdens de weekends erg druk kan zijn op De Vecht. 

Voor meer informatie over deze speciale Vecht-workshop kun je altijd even bellen met Ingrid op 06 25 35 45 17.


Suppen bij Kasteel Groeneveld

Op 31 mei 2020 kun je bij ikSUP HondenSUP een klein tochtje maken op de sup met je hond door het park rondom Kasteel Groeneveld in Baarn! We staan namelijk op eerste Pinksterdag met onze sups op het event Bark in the Park. Hier kun je gratis een rondje met ons komen peddelen. En hoe bijzonder is dat - suppen bij het kasteel is natuurlijk alleen mogelijk tijdens het event!!!

We staan er alleen op 31/5 dus wellicht dat de workshops snel volgeboekt zijn. Wil je zeker zijn van een plekje op een van onze speciale HondenSUPs? Dan kun je alvast een plekje reserveren door hier te clicken op het aanmeldformulier.

Hoe cool is dat? Suppen met je hond bij Kasteel Groeneveld!!!

Hondensup-route Kortenhoef-tocht

Op 11 april zal de jaarlijkse Kortenhoef-tour plaatsvinden. Aangezien we de route net iets te lang vonden voor onze HondenSuppers (en dan met name voor de honden 😜), hebben we onlangs de route opnieuw gepeddeld en een betere, wat kortere en beschuttere route ontdekt. Dus mocht je getwijfeld hebben, nu geen zorgen meer, schrijf je snel in voor de gezellige voorjaarstocht op 11/4/20 door Kortenhoef. Voor meer info zie onze agenda!

Het is zo mooi en rustig in het natuurgebied van Kortenhoef!

RED Paddle Honden Zwemvesten

ikSUP Hondensup zal komend seizoen in iedere maat, een mooi zwemvest, speciaal voor de HondenSUP, beschikbaar hebben tijdens onze workshops. Dus weet je dat je hond niet goed kan zwemmen of ben je er niet helemaal zeker van dat hij/zij zich goed kan redden in het water? Reserveer dan bij je aanvraag een zwemvestje! 

Deze prachtige en kwalitatief erg goede zwemvesten zijn overigens ook te koop bij onze ikSUP SHOP of te bestellen via onze ikSUP WEBSHOP!

Kwaliteits zwemvest speciaal ontwikkeld voor het suppen met de hond!

Animal Event

We zijn trots te kunnen melden dat we ook dit jaar weer aanwezig zullen zijn op Animal Event in Beekse Bergen. Dus altijd al eens een keertje willen testen of je hond het wel echt leuk vindt op zo’n supboard, voordat je meteen een hele workshop boekt? Kom dan even bij ons langs op 1, 2 of 3 mei op Animal Event. Hier kun je gratis komen suppen! Het kan erg druk zijn, dus als je zeker wilt zijn van een plekje, vul dan alvast ons Animal Event inschrijfformulier in!

P5030102

Gratis suppen bij ikSUP HondenSUP op Animal Event!


Nieuw adres ikSUP HondenSUP

Vanaf 1/1/20 is onze HondenSUP verhuisd naar ons SUP-Center bij Jachthaven Wetterwille. Bij onze showroom van ikSUP Shop hebben we veel meer ruimte om jullie met de honden te ontvangen. Bovendien kun je gratis pal voor de deur parkeren. Dus het nieuwe ontvangstadres voor ikSUP HondenSUP Nederland is tegenwoordig:

Oud Loosdrechtsedijk 191

1231 LW Loosdrecht

06 25 35 45 17

Hopelijk tot snel bij ons in Loosdrecht!!!

© ikSUP HondenSUP-1

Ons nieuwe ontvangstcentrum voor de HondenSUP Nederland!!!

                                                 © ikSUP HONDENSUP 🐾 2020