tag>

NIEUWSBRIEF


0


Wil je graag op de hoogte gehouden worden van workshops, events of tochten van onze HondenSUP? Meld je dan via onderstaande aanmeldknop aan voor onze Nieuwsbrief! 

HONDENSUP T-SHIRTS

IMG 3278


De nieuwe ikSUP HondenSUP T-shirts zijn binnen!!!

Verkrijgbaar in 3 kleuren en diverse maten. 

Logo op borst en print op rug.

Te bestellen via www.iksupshop.nl bij Honden Accessoires

of via de e-mail: info@hondensup.nl


NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2020

2021-COLLECTIE RED PADDLE

We hebben weer volop supboards op voorraad! De allernieuwste boards van RED Paddle worden vanaf vandaag uitgeleverd aan de pre-order-klanten en de shop staat weer vol met mooie nieuwe sups!!!  Zoals bijna ieder jaar, zijn we weer aangenaam verrast door de superslimme verbeteringen van RED! De 2021-boards zijn niet alleen mooier geworden doordat de pads langer en breder doorlopen, maar ook de dunne elastiekjes op het voordek zijn vervangen door mooie brede dwars-elastieken, waardoor de bagage er niet meer afvalt als je je board uit het water tilt! Verder zijn er per model ook technische verbeteringen aangebracht, met name in de Voyager-serie!!!
Zo heeft de Voyager een V-bodem onder de neus gekregen. Hierdoor loopt het board veel mooier over het water, want er zit nét even wat meer volume onder die punt! En dat is zeker als je je hond wilt meenemen op je board, een enorme verbetering, want de neus ligt veel minder diep in het water, waardoor het peddelen een stuk lichter wordt!!! Bovendien is de lange vin vervangen door twee kortere vinnen, waardoor er minder waterplantjes achter je vin blijven hangen en je gemakkelijker over ondiep water kunt peddelen.

En de inmiddels beroemde Titan-pomp van RED is vernieuwd: de Titan-II is compacter geworden, voor nog meer reis-plezier met je sup!!!
Dit jaar gaan we werken met aantrekkelijke package deals, inclusief een paddle en leash!!!
Kortom, zeker de moeite waard om eens een kijkje te komen nemen in onze shop, waar alle nieuwe modellen liggen en ook getest kunnen worden. Uiteraard wel graag even op afspraak.

NIEUW!!!!!

ikSUP WEBSHOP - RED Paddle boards

OCCASIONS

Door het vreemde seizoen dat we achter de rug hebben, met grote tekorten aan sup-boards, zijn er dit jaar niet heel veel occasions beschikbaar gekomen. En als ze binnen komen, zijn ze vaak eerder weg dan dat ze op de site geplaatst kunnen worden! Dus mocht je interesse hebben in een bepaald type board, meld je dan zeker aan voor onze wachtlijst. Dan krijg je een telefoontje of mailtje zodra er een occasion binnenkomt! Stuur hiervoor een mailtje naar ikwatersport@gmail.com en vermeld hierbij het type board waar je (ongeveer) in geinteresseerd bent! Dit vergroot je kansen op een leuk geprijsd gebruikt board! 
Momenteel hebben we de volgende gebruikte inflatable boards liggen:
- een prachtige Starboard iGO Zen 11'2 voor ‚ā¨599,- incl. tas en pomp, ziet er als nieuw uit - slechts een paar keer gebruikt!!!
- een RED 11'3 Sport van 2018¬†voor ‚ā¨699,- incl. tas en Titan pomp
- een demo 2021 Starboard 10'8 De Luxe:¬†double layer, maar ook nog met double chamber, waardoor het board n√≥g stijver is - slechts 1x gebruikt: van ‚ā¨1379,- voor ‚ā¨1299,-¬†
- een nieuwe Starboard iGo de Luxe double layer 12x33 van 2020 van ‚ā¨1059,- voor ‚ā¨999,- dus nog ongebruikt! En van dit model hebben we¬†ook het 2021-model al binnen! Geschikt voor met de hond, net iets sneller en sportiever dan de RED 10'8.
Verder komen er regelmatig inruilboards binnen - dus stuur gerust een mailtje om op de lijst te komen!!!

2021-MODEL STARBOARD 10'8 DE LUXE - Occasion!!!

ikSUP WEBSHOP - Occasions

Sint- en Kerstcadeautjes
De feestmaand komt er weer aan en daarom hebben we in onze shop leuke spulletjes liggen, die je als cadeautje kunt vragen of geven! Je kunt denken aan de handige¬†thermo-bottle van RED, een origineel HondenSUP T-Shirt, zwemvest voor je hond, de handige¬†omkleed poncho's van Mystic en RED, of ga voor een leuk boek met de mooiste kano- en sup-routes van Nederland! Of je vraagt die mooie lichtgewicht roze paddle van Starboard, waar je al zo lang stiekem naar kijkt! Wat ook leuk is om te krijgen is bijvoorbeeld √©√©n van onze nieuwe 3-ritten voordeelkaarten voor de HondenSUP (zie voor meer info www.hondensup.nl), of geef een cadeaubon voor een Beginners HondenSUP-les cadeau aan een kennis! Kortom, keuze in overvloed! Houd er wel rekening mee dat het in december erg druk gaat worden met de pakket verzendingen, dus wil je jouw cadeau op tijd in huis hebben,¬†wacht dan niet te lang met je bestelling.¬†Zie ook onze website:¬†www.iksupwebshop.nl¬†bij cadeau-idee√ęn.
Maar natuurlijk is het leuker om even in onze shop een beetje rond te neuzen - wel graag op afspraak, zodat je niet voor een dichte deur komt te staan!

IKSUP WEBSHOP - cadeau-idee√ęn

KORTINGSKAARTEN HONDENSUP 

We hebben een erg fijn en goed seizoen gehad, ondanks de Corona, maar zeker dankzij de nieuwe opzet. Door de nieuwe opzet en het apart aanbieden van de HondenSUP, konden we meerdere lessen op een dag inplannen, zodat we dit seizoen met veel meer combi's het water op konden! We hebben helaas wel veel grote groepen en tochten moeten annuleren, jammer, maar het was even niet anders! Ook Animal Event en ons nieuwe Run-SUP-Run-event in Spaarnwouden moesten geschrapt worden, maar gelukkig konden de workshops (weliswaar in verkleinde groepen) bijna altijd doorgaan. Het was genieten van zoveel leuke nieuwe honden op het water. De Jacht-SUP in samenwerking met Yvonne Herkelman van Jacht Nieuwegein was een enorm succes en we hebben gelukkig veel extra Jacht-SUP workshops kunnen inplannen. Deze komen volgend seizoen zeker weer op onze agenda! 
Voor volgend jaar zullen we ook zeker weer diverse tochten en workshops gaan in plannen - de agenda laat wellicht iets langer op zich wachten dan voorgaande jaren, want we moeten natuurlijk even afwachten wat er allemaal wel en niet mogelijk is.

De DUO-SUP bleek afgelopen seizoen razend populair te zijn! Niet zo gek ook, want het is een pracht oplossing voor als je met 2 baasjes en 1 of meerdere honden het water op wilt: geen stress van piepende honden, die van gekkigheid niet weten bij wie ze nou eigenlijk mee willen suppen. Daarom gaan we er in 2021 helemaal voor: we hebben besloten 2 nieuwe DUO-sups aan te schaffen! De 'oude' duo komt dit voorjaar dus als occasion in de verkoop! 

En ook goed nieuws voor onze trouwe klanten: we gaan op veler verzoek 3-RITTEN KORTINGSKAARTEN invoeren. Je kunt kiezen uit diverse kaarten, met verschillende lessen/tours - zie ook onze HondenSUP-site  www.hondensup.nl! Ook leuk om als Kerstcadeau te vragen of te geven 

Tijdens de wintermaanden geven we nog wel HondenSUP-lessen, maar momenteel tot max 4pp en alleen bij mooi en rustig weer. Want ook nu houden we het welzijn van de hond goed in de gaten en aangezien hij stil zit, wordt het met een koud snijdend windje al snel te fris voor de hond! Zo kijken we even aan of het zaterdag 28 november rustig weer wordt, dan overwegen we een tourtje te gaan suppen.  Want op een rustige winterdag is het werkelijk prachtig peddelen!!! Dus bel of mail gerust - je kunt de 28e mee of we kunnen altijd in nauw overleg een geschikte datum uitzoeken! We hebben uiteraard wetsuits te leen.

HONDENSUP Kortingskaart

HONDENSUP ARTIKELEN

Afgelopen seizoen hadden we heel veel vraag naar een vrolijk gekleurd HondenSUP T-shirt. Dus dit najaar zijn we met dit verzoek aan de slag gegaan. We¬†hebben jullie wensen zoveel mogelijk uitgevoerd: dus¬†geen polo¬†maar een T-shirt, vrolijke kleuren, het grote logo op de rug en niet op de voorzijde. De shirts zijn verkrijgbaar in de kleuren rood, marine en in ons eigen HondenSUP-kleurtje¬†azuurblauw in de maten S¬†t/m¬†XXL. De shirts kosten ‚ā¨19,95.¬†

Vanaf 1 december is het verplicht een mondkapje te dragen in winkels en openbare ruimtes. Daarom hebben we diverse mondkapjes te koop:
* Mystic mondkapje ‚ā¨12,99
* O'Neill mondkapje ‚ā¨ ¬†9,99

* En natuurlijk ook een mondkapje met ons eigen HondenSUP logo - ‚ā¨14,95
Alle drie de modellen hebben een inleg voor een extra filter.
Te bestellen via www.iksupwebshop.nl of stuur een mailtje met je adres!

 

ikSUP WEBSHOP

We hopen jullie te zien in onze shop of te spreken via de e-mail of andere social media.

Blijf gezond en hopelijk tot snel!!!

 

Henri & Ingrid Kroon
tel. 06 25 35 45 17

 

ikSUP SHOP

& 

ikSUP HondenSUP 

 

 

Copyright © ikSUP Webshop & HondenSUP.nl - 2020, All rights reserved.

Our mailing address is:
ikwatersport@gmail.com
info@hondensup.nl

www.iksupwebshop.nl
www.hondensup.nl

tel. 06 25 35 45 17

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

 


Nieuwsbrief maart 2020NIEUWSBRIEF MAART 2020

Het is maart!!!
En vandaag begint de meteorologische lente en wat zijn we onderhand toe aan een beetje Lente-gevoel!!! Februari was een maand met veel wind, heel veel wind, waardoor we helaas veel geboekte lessen hebben moeten doorschuiven naar maart. Het gaf wel ruimte om leuke events in te plannen! Dus nu staan we te popelen om weer lekker het water op te gaan!

NIEUW MERK ERBIJ: JP AUSTRALIAZoals jullie van ons gewend zijn, werken we uitsluitend met de hoogste kwaliteit materialen, van de merken RED Paddle en Starboard. Dat de prijzen van deze boards wat hoger liggen, is jullie vast ook niet ontgaan. Om de instap voor een nieuw board toch iets gemakkelijker te maken, hebben we daarom het merk JP Australia erbij genomen. Zij hebben goede kwaliteit boards en bovendien twee boards in de goedkopere range. Wel in double layer uitvoering en daardoor dus ook geschikt voor de HondenSUP.
Prijs voor de 10'6 SuperLight is ‚ā¨449,- !!!¬†
De iets grotere en bredere Touring 11"x34 Super Light is¬†met name voor de HondenSUP geschikt. Daarom¬†hebben we dit board in de voorjaarsaanbieding: compleet met paddle, tas en pomp¬†voor slechts¬†‚ā¨499,-!¬†
Deze aanbieding is geldig tot 1 april 2020. Voor meer informatie kun je altijd even bellen met 06 25 35 45 17.

 

NIEUWE OPSTAPPLAATS BOOT
Zoals inmiddels vast wel bekend, is de HondenSUP verplaatst van De Uitkijk naar Jachthaven Wetterwille. Hier hebben we parkeerruimte pal voor de deur, meer ruimte voor het omkleden en verzamelen en daar is nu dankzij Jachthaven Wetterwille een prachtig eigen opstapplaats voor onze boten bijgekomen. We wandelen vanuit de showroom naar de nieuwe aanlegplaats van de boot, zodat ook het in- en uitstappen veilig en gemakkelijker kan verlopen!

 Brasserie Wetterwille - VOORLOPIG GESLOTEN IVM CORONA
Wij zijn superblij met de komst van Walter Muis (van voorheen De Dikke Muis) die het havenrestaurant bij Jachthaven Wetterwille komend seizoen zal gaan runnen. Het restaurant gaat van start onder de naam Brasserie Wetterwille en je kunt hier vanaf half maart terecht voor een drankje en hapje voorafgaand of na je workshop HondenSUP. Even lekker nagenieten op het heerlijke terras aan het water!

WORKSHOPS HONDENSUP
We zijn weer een stuk verder met het invullen van de agenda, en er komen echt leuke workshops aan!
Onderstaand de workshops voor april en mei. Schrijf tijdig in, want we willen de groepen niet al te groot maken, dus vol = vol!

 

* LENTE-TOCHT - WAKE UP  E-MAIL
zowel privé als in groepsverband

GEANNULEERD WEGENS CORONA
Het is vaak prachtig suppen op windstille dagen in het vroege voorjaar. Daarom volgen we het weer nauwlettend en mocht er een mooie dag voorspeld worden die geschikt is om te gaan peddelen met de hond, wordt er op korte termijn een tochtje ingepland! 

Wil je op de hoogte gehouden worden zodra er een geschikte dag in aantocht is? Meld je dan aan voor de last-minute Wake Up E-MAIL: als we een mooie dag zien aankomen krijg je een paar dagen van te voren een berichtje dat we mogelijk het water op gaan. Je kunt dan kiezen of je voor een privé-tochtje kiest of in groepsverband. Vervolgens kun je zelf bekijken of je mee kunt/wilt - uiteraard geen verplichting tot deelname, maar je blijft wel goed op de hoogte!!!

Aanmelden:

info@iksuphondensup.nl of bel met 06 25 35 45 17

Op 7 februari 2020 was het heerlijk peddelen in het zonnetje!!! 

***

* KORTENHOEF-TOUR - zaterdag 11/04/20 

Deze tour over de Kortenhoefse Plassen en het daarbij behorend natuurgebied, is een erg leuke tocht, onder bruggetjes door en door een mooi natuurgebied! Uiteraard maken we ook hier onderweg een leuke stop voor een drankje en om even uit te rusten! Aan deze tocht doet ook Supschool ikSUP Loosdrecht mee!

Datum: zaterdag 11 april 2020 

Tijd: 13:30 uur (verzamelen vanaf 13:00 uur)

Lokatie: opstaplokatie krijg je toegezonden bij inschrijving

Kosten: ¬†‚ā¨45,- per combi, ‚ā¨30,- per kijker zonder hond

Aanmelden:

info@iksuphondensup.nl of bel met 06 25 35 45 17


 

***

* PAASTOCHT - maandag 13/04/20

Op Tweede Paasdag hebben we net als vorig jaar weer een leuke Paas-tocht samen met je hond! We varen naar ons eiland met de boot, vanwaar we een Paas-tourtje gaan peddelen. Onderweg komen we zeker verstopte Paas-eieren tegen (voor de hond geschikt, dus geen zorgen!!!) En bij terugkomst op het eiland staat er lekker Paasbrood met koffie klaar en mogen de honden nog wat Paas-eieren speurwerk gaan verrichten!

Datum: Tweede Paasdag - 13/04/20

Tijd: 10:30-12:30/13:00 uur 

Kosten: ‚ā¨45,- per combi - kijkers ‚ā¨25,-pp

Lokatie: ikSUP Shop - Oud Loosdrechtsedijk 191  - 1231 LW Loosdrecht - parkeren gratis pal voor de deur!

Aanmelden:

info@iksuphondensup.nl of bel met 06 25 35 45 17

Paas-eieren zoeken, zowel op het eiland als op het water!

***

 

* DOGGY PARTY BIJ VAN HENTEN - woensdagavond 15/04/20

GEANNULEERD WEGENS CORONA

Ben jij sinds kort eigenaar van een hond, ben je je aan het ori√ęnteren of ga je misschien wel een hond uit het buitenland opvangen? Check dan dit leuke evenement dat speciaal voor¬†(aankomend) hondenbezitters georganiseerd wordt door Dierspecialist Van Henten in Loosdrecht.

Op woensdagavond 15 april organiseren zij namelijk in samenwerking met Dierenartspraktijk Kortenhoef, Hondengedragscoach Ingrid Beuk, Prins Petfoods, Iksup Hondensup, en hondentrimsalon Wijdemeren een informatieve doggyparty.

Onderstaand de event-informatie van Van Henten:
Laat uw hond kennis maken met de dierenarts, we doen direct een GRATIS gezondheidscheck en u kunt even luisteren naar het hartje :-) Vraag de voedingsdeskundige van Prins alles wat u maar wilt weten over voeding, kunt u ondertussen mooi een leuk flostouw voor uw viervoeter in elkaar draaien. Hoe vaak moet ik mijn hond borstelen/kammen? Vraag het aan Jaqueline van Rijn van hondentrimsalon Wijdemeren, zij kan u alles vertellen over de vachtverzorging van uw hond. Daag uw hond uit met een leuk hondenspelletje. Ondertussen kunt u aan hondengedragscoach Ingrid Beuk alles vragen omtrent gedrag, socialiseren en wat er verder nog opkomt.

Ben je avontuurlijk ingesteld en wil je misschien wel samen met je huisdier gaan suppen (Stand up Paddling) in de prachtige mooie natuur die Loosdrecht te bieden heeft. Loop dan zeker even langs bij Ingrid Kroon/Franck Wagemakers van Iksup Hondensup.

 

We laten u tijdens deze avond natuurlijk NIET met lege handen naar huis gaan.¬†De eerste 10 gasten gaan sowieso met een goed gevulde¬†GRATIS goodie-bag naar huis.¬†Bij binnenkomst in onze winkel krijgt iedereen van ons een stempelkaart die bij elk bezoek aan onze partners afgestempeld wordt. Een volle stempelkaart geeft bij vertrek recht op een cadeaubon van ‚ā¨ 7,50, wat lekkers voor de hond en een leuk speeltje. Als klap op de vuurpijl krijgt iedereen die op deze avond aankopen doet in onze winkel maar liefst 15% KASSAKORTING op zijn boodschappen.

Datum: woensdag 15 april 2020

Tijd: tussen 19 en 21 uur
Franck Wagemakers zal deze avond de ikSUP HondenSUP stand bemannen!!!

 

Lokatie: Dierspecialist Van Henten - Oud Loosdrechtsedijk 34 -  Loosdrecht 

Aanmelden: via info@dierspecialistvanhenten.nl of bel met
035 582 3254

***

BEGINNERS WORKSHOP - OPEN INSCHRIJVING   - zondag 26/04/20
BIJNA VOL - NOG SLECHTS 2 PLAATSEN
Altijd eens willen leren suppen en dan het liefst samen met je hond? Schrijf je dan in voor onze workshop Suppen met de Hond. Klik hier voor alle informatie over hoe zo’n workshop in zijn werk gaat!

Datum: zondag 26 april 2020

Tijd: 14-16 uur 

Aanmelden:

info@iksuphondensup.nl of bel met 06 25 35 45 17

 

***
 

* ANIMAL EVENT - 1, 2 en 3 mei 20

Ook in 2020 is ikSUP HondenSUP weer van de partij op Animal Event, het grootste dieren-event van Nederland, zodat iedereen kostenloos kennis kan maken met suppen met de hond! We staan in de buurt van het strand, dus gezellig als je even langskomt!

Data: 1, 2 en 3 mei 2020

Tijd: dagelijks van 10-18 uur

Kosten: het suppen is gratis, uiteraard moet je wel de entree voor Animal Event betalen

Lokatie: Beekse Bergen

Wil je zeker zijn van een plekje op de sup? Dan kun je ook alvast inschrijven via:

info@iksuphondensup.nl of bel met 06 25 35 45 17


***

 

BEGINNERS WORKSHOP - OPEN INSCHRIJVING   - zaterdag 09/05/20

Altijd eens willen leren suppen en dan het liefst samen met je hond? Schrijf je dan in voor onze workshop Suppen met de Hond. Klik hier voor alle informatie over hoe zo’n workshop in zijn werk gaat!

Datum: zaterdag 09/05/2020

Tijd: 15-17 uur (tijd ovb)

Kosten: ‚ā¨50,- per combi - kijkers ‚ā¨25,-pp

Lokatie: ikSUP Shop - Oud Loosdrechtsedijk 191  - 1231 LW Loosdrecht - parkeren gratis pal voor de deur!

Aanmelden:

info@hondensup.nl of bel met 06 25 35 45 17


***

GEWIJZIGDE DATUM
SURVIVAL TOUR - OOSTELIJKE DRECHT - zondag 10/05/20

Deze uitdagende tocht is geschikt voor de iets meer ervaren honden-supper, want we peddelen door een prachtig gebied met een wat hogere moeilijkheidsgraad! We organiseren deze tocht altijd voor de warmere zomermaanden uit, want dan is het gebied nog bevaarbaar. In de zomer is het vaak te dicht begroeid!

Datum: zondag 10 mei 2020

Tijd: 10-13 uur
Aanmelden:

info@iksuphondensup.nl of bel met 06 25 35 45 17

***

JACHT-SUP - woensdag 13/05/20 = VOL
aanmelden voor de reservelijst is nog wel mogelijk

 

Een nieuwe sup-tour, speciaal voor de jacht-honden! We bieden leuke jachtoefeningetjes gecombineerd met een mooie sup-tocht! Het jacht-gedeelte wordt begeleid door Yvonne Herkelman van Jacht Nieuwegein/Werkendam en het suppen zal uiteraard verzorgd worden door Ingrid Kroon. Voor deze tour is het van belang dat de hond kan apporteren! Sup-ervaring is niet vereist! Omdat we leuke jachtdoefeningen toevoegen, zal deze workshop wat langer duren dan normaal, reken op zo’n 2,5 tot 3 uur! Omdat het doordeweeks een stuk rustiger is op het water, wordt deze Jacht-SUP op de woensdagmiddag gegeven!

Datum: 13/05/20
(en een tweede workshop op woensdag 19/08/20)

Tijd: 13 - ca. 16 uur 

Lokatie: ikSUP Shop - Oud Loosdrechtsedijk 191  - 1231 LW Loosdrecht - parkeren gratis pal voor de deur!

Kosten: ‚ā¨75,- voor een jacht-tour van ca. 3 uur incl. gebruik board,wetsuit en eventueel schoentjes, instructie, jachtoefeningen, vervoer van en naar het eiland, drankje voor onderweg,¬†
 Aanmelden voor de reservelijst kan via: 


info@iksuphondensup.nl of bel met 06 25 35 45 17

Bij de Jacht-Tour doen we leuke apporteer-proefjes

***

                      !!!!NIEUW!!!!                
 * CIRCUIT-TOUR - zaterdag 16/05/20

Nieuw op de agenda is onze Circuit-tour, geschikt voor de iets meer ervaren honden-supper, want je zult meermaals op en af het board moeten stappen! We gaan namelijk van eiland naar eiland en op ieder eilandje wordt een andere activiteit gedaan. Denk hierbij aan Rally Mix, Jacht-/apporteeroefeningen en we zullen ook een stukje technisch suppen met de hond toevoegen!

Datum: zaterdag 16 mei 2020

Tijd: 10-13 uur 

Lokatie: ikSUP Shop - Oud Loosdrechtsedijk 191  - 1231 LW Loosdrecht - parkeren gratis pal voor de deur!

Aanmelden:


info@hondensup.nl of bel met 06 25 35 45 17

Bij de Circuit-Tour komen er allerlei oefeningen aan bod!

***

* PUPPY SUP - zondag 24/05/20

Suppen met je pup, dat is echt geweldig om te doen! Het is erg belangrijk dat de eerste ervaring op de sup een goede en fijne ervaring wordt voor zowel jou als voor je pup! Vandaar dat we een speciaal aan je pup aangepast programma hebben, zodat je pup het leuk vindt om samen met jou op een sup te zitten!

Voor alle info over onze PuppySup klik hier.

Datum: zondag 24 mei 2020

Tijd: 09-11 uur

Kosten: ‚ā¨37,50 per combi - kijkers ‚ā¨25,-pp

Lokatie: ikSUP Shop - Oud Loosdrechtsedijk 191  - 1231 LW Loosdrecht - parkeren gratis pal voor de deur!

Aanmelden: 


info@hondensup.nl of bel met 06 25 35 45 17


***

* DOG WALK TRAIL - zaterdag 30/05 & 22/08/20

Ook dit jaar werken we weer samen met Dog Walk Trail! Er staan 2 data ingepland:

1. zaterdag 30 mei 2020

Deze dag vertrekken we vanaf onze lokatie in Oud Loosdrecht richting ons eiland, vanwaar we een tocht door het natuurgebied van de Vuntus zullen peddelen.

2. zaterdag 22 augustus 2020

Dit wordt een nieuwe tocht met DWT, want we vertrekken vanaf een externe lokatie en zullen een tocht door de Kievitsbuurt gaan peddelen!

Tijden en kosten: zie www.dogwalktrail.nl

Aanmelden kan voor het eerste event op 30 mei 2020 kan nu al op de site van Dog Walk WalkTrail ***

 

* BARK IN THE PARK - 1e Pinksterdag 31/05/20

GEANNULEERD WEGENS CORONA

We zijn trots te kunnen melden dat ikSUP HondenSUP aanwezig zal zijn op een van de meest speciale Honden-events van Nederland, namelijk Bark in the Park in de binnentuin van Kasteel Groeneveld!!! Een event vol met leuke workshops met je hond, waaronder GRATIS suppen bij ikSUP, hét HondenSUP centrum van Nederland!!! 

 

Let op: ikSUP HondenSUP is alleen op 1e Pinksterdag aanwezig!!!

Click hier voor meer informatie over het event Bark in the Park

 

HOPELIJK TOT SNEL OP HET WATER!!!
Uiteraard komen er nog Sunset- en Full Moon Tours bij op de Agenda en veel meer workshops (we zijn druk in de weer met een leuk WaterFun-Event, waarin we gaan werken met een knipoog naar Waterwerk-achtige oefeningen). Dus houd onze website en Facebook-pagina goed in de gaten!


Wij kunnen niet wachten om weer met jullie het water op te gaan!!!

 Hopelijk tot heel snel!

ikSUP HondenSUP¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬© ikSUP HONDENSUP ūüźĺ 2021 ¬†