tag>

NIEUWSBRIEF


images


Wil je graag op de hoogte gehouden worden van workshops, events of tochten van onze HondenSUP? Meld je dan via onderstaande aanmeldknop aan voor onze Nieuwsbrief!

Nieuwsbrief februari 2020

1e Nieuwsbrief ikSUP HondenSUP

Dit is de eerste Nieuwsbrief vanuit onze nieuwe aparte afdeling ikSUP HondenSUP. We benaderen nu nog even ons gehele klantenbestand, maar mocht je geen hond hebben en/of geen interesse in de HondenSUP, meld je dan gerust af - geen zorgen, je blijft nog wel gewoon in het klantenbestand van de ikSUPSchool staan!
Wil je wel graag ge√Įnformeerd blijven over onze gezellige HondenSUP-events en -aanbiedingen, dan ontvang je deze voortaan via deze¬†HondenSUP Nieuwsbrief!

Seizoen 2020 is in aantocht!

Het is buiten nog koud, regenachtig en de wind loeit om het huis... We zitten nog volop in de winter en wellicht dat er nog een paar koude ijs-dagen voorbij gaan komen! Desondanks zijn we hier in Loosdrecht al druk in de weer met het aankomend sup-seizoen!

* nieuw seizoen * nieuwe lokatie * nieuw materiaal * nieuwe workshops!!!

* Nieuwe lokatie

Voor wie het nog niet heeft mee kregen, komend seizoen wordt de HondenSUP gescheiden van de reguliere SUPSchool aangeboden en heeft derhalve ook een nieuwe lokatie gekregen! We verzamelen en vertrekken vanuit onze SUPShop bij Jachthaven Wetterwille. Hier hebben we parkeergelegenheid pal voor de deur en meer ruimte om jullie met de honden in alle rust te ontvangen. Er is kleedruimte met douches aanwezig en uiteraard kunnen jullie voorafgaand aan de workshop of juist na afloop, terecht bij het gezellige havenrestaurant van Wetterwille, met terras aan het water!

Ons nieuwe adres: Oud Loosdrechtsedijk 191 - 1231 LW Loosdrecht

nieuw telefoonnummer: 06 25 35 45 17

 

* Nieuw materiaal

Aangezien al onze Hondensup-boards van vorig jaar zijn verkocht, kunnen we seizoen 2020 starten met gloednieuw materiaal! Nieuwe RED-boards zijn onderweg, er komen ook twee nieuwe, extra stabiele modellen van Starboard bij! We hebben voortaan voor iedere deelnemer een lichtgewicht carbon peddel in leuke kleurtjes klaarliggen, de duo-sup blijft uiteraard te reserveren, en we krijgen een prachtig aanbod van speciale HondenSUP-zwemvestjes van RED. Deze gaan we inzetten op onze workshops en ze zijn uiteraard ook te koop in onze shop! Zie hieronder voor meer info over deze prachtig nieuwe sup-zwemvesten.

 

* nieuwe workshops

 

Uiteraard blijven we de reguliere Workshops en de Puppy-sup aanbieden. Deze open-inschrijving-workshops zullen vooral tijdens de weekends gegeven worden en op de doordeweekse dagen en avonden ligt de nadruk op privé-lessen en privé-groepen. 
 

Voorlopige data Beginners Workshops

- zondag 26/04/20 - 14-16 uur
- zaterdag 09/05/2020 - 15-17 uur
- zaterdag 30/05/2020 - middag - in samenwerking met DogWalkTrail NL
- zondag 07/06/20 - 15-17 uur- zondag 19/07/20 - 10-12 uur

 

Voorlopige data Puppy-SUP
- zondag 24/05/20   - 09:00-11:00 uur- zaterdag 06/06/20 - 15:00-17:00 uur- zaterdag 18/07/20 - 09:30-11:30 uur

Er komen nog meer data bij, maar dit is alvast op de kalender gezet! Inschrijven kan altijd via info@hondensup.nlof via het inschrijfformulier op www.hondensup.nl/agenda.html

Daarnaast is er dit jaar veel meer ruimte voor speciale workshops, zoals de Jacht-SUP, Circuit-Tour, tochten en lessen op lokatie. Bovendien zullen we regelmatig Sunset-tours en Full-Moon tochten aanbieden.

Privé-lessen - ook voor ras-verenigingen of Hondenscholen in groepsverband - zijn natuurlijk ook te reserveren! Kortom, door de splitsing hebben we een ruimer aanbod en er zullen minder lange wachttijden zijn dit seizoen!

Onderstaand een voorlopig overzicht van alvast een paar events die je van ons kunt verwachten. 

* KORTENHOEF-TOUR - zaterdag 11/04/20 (indien niet te fris) - 13:30 uur* PAASTOCHT - maandag 13/04/20 - 10:30 uur* ANIMAL EVENT - 1, 2 en 3 mei 20* JACHT-SUP - woensdag 13/05/20 - 13:00 uur - bijna vol!!!* CIRCUIT-TOUR - zaterdag 16/05/20 - 10:00 uur* R-S-R-event - Spaarnwoude - zaterdag 23/05/20 - nog geheim & ovb - meer info volgt* DOG WALK TRAIL - zaterdag 30/05/20 - 13:00 uur* DRECHT SURVIVAL TOUR 31/05/20 - 9:30 uur - datum nog even ovb!!!* AUSTRALIAN KELPIE CLUB TOUR - 06/06/20 - 10 uur* NSDTRCN - Toller Sunset Sup-Tour - vrijdagavond 12/06/20 - 19:30 uur* JACHT-SUP - woensdag 19/08/20 - 13:00 uur = VOL (je kunt wel inschrijven voor de wachtlijst)
Inschrijven kan via info@hondensup.nl of via de inschrijfformulieren op onze website www.hondensup.nl/agenda.html


Natuurlijk zal de agenda de komende tijd verder worden aangevuld en uitgebreid!!! Houd dus ook de Angela op de website goed in de gaten.  En los van de agenda komen er zeker nog een heleboel Sunset- en Full Moon Tours, ook in samenwerking met supschool ikSUP!!!

Verder blijven we ook dit seizoen nauw samenwerken met Prins Petfoods en wellicht komen daar nog meer mooie dingen uit, meer daarover in onze volgende Nieuwsbrief...

HondenSUP Zwemvesten van Red Paddle

De mensen en honden die al eens bij ons hebben gesupt, weten dat we met 1e klas materiaal van Red Paddle werken. Dit omdat deze inflatable boards vele malen stijver en stabieler zijn en daardoor dus veel beter zijn voor de rug van je hond! Dat Red Paddle meedenkt in onze snel groeiende HondenSUP blijkt weer uit het feit dat ze deze winter een speciaal HondenSUP zwemvest hebben ontwikkeld.
Het vest heeft maar liefst 4 handgrepen,¬†waardoor je vanuit elke hoek je hond verantwoord uit het water kunt tillen!!!¬†Wij vinden het erg belangrijk dat de neckstrap netjes op maat kan worden ingesteld, waardoor de poten van je hond niet in een te los zittend vest verstrikt kunnen raken. Het heeft een goede metalen ring waar de riem of heupgordel gemakkelijk aan bevestigd kan worden¬†en om het helemaal af te maken, bestaat het zwemvest uit verschillende diktes foam, waardoor de hond een veel beter verdeeld drijfvermogen heeft. Kortom, wij zijn trots te kunnen melden dat we komend seizoen bij¬†onze HondenSUP workshops een zwemvest in iedere maat kunnen aanbieden. Prijs vanaf ‚ā¨74,95
Uiteraard zijn deze top-vesten in onze ikSUP Shop te koop en ook via onze 
WebShop te bestellen.

 

Copyright © ikSUP HondenSUP 2020, All rights reserved.


Our mailing address is:
info@hondensup.nl

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.aangepast logo hs 2020 kopie


¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬†¬© ikSUP HONDENSUP ūüźĺ 2020 ¬†¬†