tag>

PRIVÉ-LES


Zoals de naam al zegt is een privé-les 1 op 1, dus jij en je hond krijgen alle aandacht. Heb je een hond met gedragsproblemen of andere complicaties  of vind jij het gewoon plezieriger om alleen met je hond op stap te gaan, dan kun je het beste een privé-les reserveren. Je kunt ook met 2 of 3 personen ieder met een eigen hond een privé-les boeken. Kom je met meer, dan wordt het een besloten privé-groepsles.

Tijdens het hoogseizoen worden de privé-lessen alleen op de doordeweekse dagen gegeven!!! Dan zijn de weekends gereserveerd voor de groepen.

Juno, onze eigen hond, gaat bijna altijd mee op de lessen en we houden haar altijd heel goed op afstand van de deelnemende honden, maar mocht je het liever niet hebben dat zij mee gaat, geen enkel probleem, maar meld dat dan graag even bij je reservering, dan blijft Juno gewoon thuis!

TARIEF PRIVÉ-LESSEN

Prijs privé-les 2 uur met 1pp en 1 hond      = 1 combi    - €85,-

Prijs privé-les 2 uur met 2pp en 2 honden  = 2 combi’s  - € 75,- per combi

Prijs privé-les 2 uur met 3pp en 3 honden  = 3 combi’s  - € 65,- per combi

Op een privé-les nemen we max 2 kijkers (op een sup zonder hond) mee voor €25,-pp

De prijzen voor het gebruik van de duo-sup zijn gelijk aan twee losse sups, dus bijvoorbeeld 2 combi’s of 1 combi met 1 kijker.

Bij dit tarief is inbegrepen: gebruik speciaal extra stabiel honden sup-board (op aanvraag ook een sportiever board beschikbaar), lichgewicht verstelbare carbon-paddle, antislipmat voor de hond op de sup, wetsuit bij frisser weer, supschoentjes, heupgordel voor de hond, drankje voor onderweg, foto’s van de tour, boottochtje naar het eiland met de ikSUP Motorboot, instructie door een ASI-gecertificeerd instructrice, certificaat na afloop, gratis parkeren voor de deur.

Kledingadvies

* het beste draag je gemakkelijk zittende kleding die nat mag worden. Hardloopkleding voldoet vaak erg goed. 

* Bij frisser weer is het gebruik van een wetsuit van ikSUP bij de prijs inbegrepen. Hieronder draag je zwemkleding en een dun shirtje

* waterschoentjes of oude gympen die nat mogen worden. Je kunt beter geen zwaar profiel wandelschoenen dragen, want hiermee heb je geen goed boardgevoel. Eventueel hebben wij waterschoentjes te leen.

Wat neem je mee voor de hond?

- voor de hond vragen wij u een tuig mee te brengen. Uit het water trekken aan een halsband is niet prettig. Bovendien is de hond met een tuig aan beter te sturen als hij in het water ligt.

- Wij hebben een heupgordel te leen, maar mocht je er zelf een hebben, dan is dat altijd plezieriger!!!  (heupgordels zijn bij ons verplicht, want als je peddelt heb je geen handen vrij om een riem vast te houden)

- beloning (liefst in de vorm van tube of roller ivm nat worden van losse koekjes - we hebben beloningstubes van Prins te koop voor €3,00 bij contante betaling en €3,20 bij pinbetaling) voor je hond of iets anders waarmee jij je hond een goede beloning kan geven

- eventueel een zwemvest voor de hond - deze zijn overigens ook te huur voor €5,- bij ikSUP HondenSUP

- in de zomer anti-insecten spray, want we peddelen door een natuurgebied!!!

- zonnebrand!

Kijkers

Uiteraard kunnen er ook ‘kijkers’ mee op een sup, als supporter zonder hond - zij draaien gewoon mee met de HondenSupLes, dus ze varen ook mee naar het eiland op de boot en krijgen een aparte instructie voor het suppen zonder hond. Er kan onderweg ook gewisseld worden! Het is echter niet mogelijk om mee te gaan zonder dat je mee peddelt, want de boot blijft achter bij het eiland, aangezien we in een motorbootvrij beschermd natuurgebied peddelen. Het is ook niet handig om alleen achter blijven op het eiland, want hier zijn geen voorzieningen - het eiland ligt midden in het natuurgebied! Op een privé les kunnen er max. 2 kijkers mee.


Twee honden of erg drukke hond?

Heb je twee honden in één gezin? Of twee baasjes met 1 hond? Of is je hond erg druk en ben je bang dat je het alleen niet gaat redden? Dan adviseren wij je om onze Duo-sup te reserveren. Op deze extra lange en stabielere sup kun je met groot gemak met z’n tweeën peddelen met 1, 2 of zelfs 3 honden erbij. En als je hond erg druk is, is het wel zo fijn als er een van jullie beiden zich kan bekommeren om de hond. 

Dit board is ook handig als je hond erg gehecht is aan meerdere personen uit 1 gezin: dan zie je vaak dat de hond niet kan kiezen en van het ene board naar het andere board wil overspringen. Dan is een duo-board met beide baasjes bij de hond in de buurt een echte uitkomst! De prijzen voor het gebruik van de duo-sup zijn gelijk aan twee losse sups, dus bijvoorbeeld 2 combi’s of 1 combi met 1 kijker.


Foto’s

We maken onderweg een leuke foto-serie van jou en je hond op de sup, die na afloop digitaal wordt nagezonden. Dit is bij de prijs inbegrepen en is een extra service. Aangezien we geen fotografen zijn en bovendien op het water werken, kan er altijd iets misgaan. Daarom kunnen we geen foto-garantie afgeven en zijn de foto’s als een leuke extra attentie bedoeld, we doen onze uiterste best, maar niet 100% gegarandeerd toegevoegd.


Annuleren

Annuleren van een workshop is mogelijk tot 10 dagen voor de boekingsdatum. Hierna worden annuleringskosten van 50% in rekening gebracht. Wordt er binnen 24 uur voor de afgesproken tijd geannuleerd, dan zijn wij genoodzaakt de boeking voor 100% te berekenen (dit geldt ook als er onverhoopt minder deelnemers zijn dan waarvoor is gereserveerd).


Online Damage Waiver 

tijdens de wintermaanden is deze link niet actief

Meedoen aan een workshop of event van onze HondenSUP? Vul dan alvast thuis online de Damage Waiver in, dat scheelt een boel tijd op de dag zelf! Het formulier is meteen voor het hele seizoen geldig, dus je hoeft het maar 1x in te vullen!

https://waiver.smartwaiver.com/v/hondensupwaiver/
bij een privé-les krijg je 1 op 1 alle aandacht!                                                  © ikSUP HONDENSUP 🐾 2021